می نویسم

  • ۰
  • ۰

۱. چولادو؛ نوشیدنی سرد کلمبیایی

این نوشیدنی درواقع سالاد یخی به شمار میاد با میوه های تازه درست میشه و به‌همراه شیر و شربت شیرینی از توت سیاه کلمبیایی 

 ۲. ریاژنکا؛ نوشیدنی محلی اوکراین

پایه تولید این نوشیدنی شیر پخته شده است، برای درست کردن ریاژنکا، در ابتدا شیر باید حرارت بسیار ببیند و سپس با خامه ترش، «کفیر» یا دوغ کر وارد فرآیند تخمیر شود.می توان آن را برای شام سبک و یا صبحانه میل کنید.

۳. باندونگ نوشیدنی مالیزیایی

نوشیدنی شیر و گلاب:یک نوشیدنی صورتی بسیار خوشمزه است که با شیر و گلاب یا شیره گل سرخ درست می شود.

همه این آموزشها در سایت https://www.kojaro.com/2020/10/20/190950/cold-drinks-recipe/ موجود است 

 

آموزش کافه گلاسه در سایت ایران کوک

مواد لازم :

  • شیر 1 پیمانه
  • پودر قهوه 1 قاشق چایخوری
  • بستنی 1 پیمانه
  • خامه به مقدار لازم
  • سس شکلات یا شکلات آب شده به مقدار لازم

کافه گلاسه بستنی وانیلی که در شیر قهوه شناور شده که درست کردم آن در خانه نیز کار سختی نیست

1- یک لیوان شیر را با پودر قهوه مخلوط کنید و درون قهوه جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا قهوه شروع به جوشیدن کند سپس از روی حرارت بردارید (دقت کنید که نجوشد) و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

2- برای سرو کردن و تزئین کافه گلاسه ابتدا با سس شکلات داخل لیوان چند خط بیندازید سپس شیر قهوه سرد را درون لیوان بریزید، بستنی را کمی هم بزنید تا نرم شود و روی شیر قهوه بریزید، مقداری سس شکلات اضافه کنید. در انتها نیز روی بستنی ها خامه بریزید و روی آن را با سس شکلات تزئین کنید.

منبع:

https://irancook.ir/03/30/cafe-glase/1275/

 

گارنیش یا تزئین میوه و نکات آن برای روی نوشیدنی های سرد در سایت آکادمی ژینو 

چگونه میوه ها را تزئین کنیم؟

باید میوه تازه انتخاب کنید قبل از کار میوه ها را بشورید اگر هسته دارد آنها را جدا کنید و سپس برش بزنید

گارنیش میوه

 

یک چاقو کوچک: برای برش دادن مرکبات و میوه­های نرم­تر که احتمال له­ شدگی بیشتری دارند.

یک چاقو بزرگ: برای برش دادن میوه­های بزرگ‌تر مانند آناناس، گریپ‌فروت، هندوانه و…

تخته خردکن: از انواع مختلف تخته خرد کن­ها می­توانید استفاده کنید، البته جنس پلاستیک با کیفیت قابل شستشو بهترین انتخاب است.

پوست کن: یک پوست کن تیز و خوب در مواقع نیاز بسیار ضروری به نظر می­رسد. بنابراین بهتر است که در کنار خود همیشه یکی از آن­ها را داشته باشید.

 

با ترکیب میوه ها می توانید ترکیبی زنده و رنگارنگ از انواع میوه ها داشته باشید و از شکلاتهای مختلف برای شیرین آن استفاده کنید.برای جلوگیری از سیاه شدن میوه ها می توان از عسل و آبلیمو استفاده کنید.

شب یلدا را فراموش نکنید. مراسم شب یلدا هر ساله توسط ایرانیان به‌صورت با شکوهی برگزار می­شود که در آن انواع میوه ­های زمستانی به همراه دیگر خوراکی را سرو می­شود. گارنیش کردن ظروف میوه در این شب سال­هاست که صورت می­گیرد و بزرگ خاندان­ها که پذیرای مهمان هستند از آن­ها برای پذیرایی استفاده می­کنند. البته در این شب برای نوعروسان هدیه نیز می­برند که ظروف میوه تزئین شده نیز در این هدایا به چشم می­خورد.

گارنیش میوه شب یلدا

تزئین میوه برای شب یلدا

 

آموزش کامل گارنیش میوه را می توانید در سایت آکادمی ژینو مطالعه کنید

  • ۹۹/۰۹/۱۱
  • ghalam nevisande

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی