انواع کیک در سایت بیتوته
کیک آلبالو
کیک آناناس و گردو
کیک پرتقالی
کیک شکلات پرتقال
کیک شکلاتی
کیک ساده
کیک خامه
کیک عسلی
کیک کنجدی
کیک کشمش سنتی
کیک نارگیل شکلاتی
کیک بستنی بسکوئیتی
کیک اسفنجی ساده
کیک کشمشی پرتقالی
کیک کره ای
کیک مخملی قرمز
کیک هویج گردو و دارچین
کیک ایتالیایی
کیک بستنی
کیک فنجانی بدون فر
آموزش انواع کیک در سایت
https://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/cake.html
طرز تهیه کیک ساده در سایت نمناک
مواد لازم:
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
آرد گندم | 2 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق مرباخوری |
شیر | 1/2 پیمانه |
بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
نمک | خیلی کم |
برای اسفنجی شدن کیک آرد را از صافی عبور می دهیم
شکر را در ظرف کوچک می ریزیم و سپس روغن را به آن اضافه می کنیم و بعد از آن شیر را اضافه می کنیم و سپس 1 قاشق مرباخوری وانیل را افزوده و در آخر 3 عدد تخم مرغ را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.
مقدار خیلی کم نمک رو درون مواد خشک می ریزیم تا به پف کردن کیک کمک کند و سپس مواد خیس را درون ظرف بزرگ می ریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم.وقتی روی مواد چند حباب مشاهده کردید دیگر مخلوط نکنید که جلوی پف کردن کیک را می گیرد.
در این مرحله قالب کیک را آماده کنید و مقداری روغن کف قالب بریزید و به تمام سطوح قالب پخش کنید و سپس مواد را درون قالب بریزید.
قالب را حدودا به مدت 20 دقیقه درون فر در طبقه وسط قرار دهید و وقتی روی کیک طلایی شد با یک خلال دندان می توانید پخته شدن کیک را بدین صورت تست کنید، خلال دندان را درون کیک فرو می بریم اگه مواد کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک آماده شده است.
و اما این هم عکسش
نکات مهم رو میتویند در سایت نمناک در این لینک ببینید و لذت ببرید
https://namnak.com/Cake.p76356
- ۹۹/۰۹/۱۱